Части за Домакински уреди – Elektri4ko.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Как да разберем онлайн коя част ни е необходима за нашия уред

Дори и да си купите по-висок клас пералня, хладилник или фурна, с времето те започват да дават дефекти. Това налага замяната на определена част, която е повредена или износена. Преди години във физическите магазини се предлагаха отделни елементи за битовите уреди, които имаха по-широко приложение.
Съвременните перални, фурни и хладилници, се предлагат с различни части, като при замяната на всяка една от тях трябва да се съобразите с тяхното предназначение и характеристики. Днес не е толкова трудно да си набавите необходимия детайл за вашия битов уред. Поръчката може да стане и онлайн. За целта в Интернет има редица сайтове, където да проверите коя точно част ви е необходима за пералнята, фурната или хладилника.

Трябва да закупите именно този детайл от вашия битов уред, който е повреден. Резервните части притежават специфични характеристики, което ги прави подходящи за употреба и подмяна само за определени битови уреди.
На повечето от Пералните или Хладилниците има стикери на самите резервни части , които указват серийния номер на почти всеки елемент. В Интернет може да разберете кой от детайлите е предназначен за вашия битов уред. Имайте предвид, че моделът на пералнята, фурната или хладилника, не играе толкова решаващо значение при избора на подходяща част.

Подмяната на детайлите зависи по-скоро от характеристиките на уреда. Моделът на пералнята, хладилника или фурната, се използва като втора опция, когато се поръчва част за подмяна. При битовите уреди има детайли и елементи, които най-често се повреждат и налагат подмяна. Някои части се износват по-бързо, заради естеството на тяхното предназначение в съответната пералня, сушилня или хладилник.
Ето и детайлите, които най-често се поръчват, когато се наложи ремонт на различните битови уреди:

Перални

Хладилници

Фурни

Сушилни

Съдомиялни

филтри

термостат

нагревател

нагревател

маркучи

мотор

термометър

вентилатор

термостат

нагревател

контролен панел

лампички

Контролен панел

контролно табло

Контролен панел

уплътнения

компресор

термостат

двигател

сензор

маркучи

хладилен агент

лампички

сензор

диспенсър

За да намерите точните резервни части потърсете информация за определената марка битов уред онлайн. Въпреки че много от детайлите, предлагани за различните перални, фурни или хладилници, са взаимно заменяеми, най-добре е да поръчате елемент, който е предназначен точно за вашата машина. elektri4ko.com – Онлайн магазин за резервни части за Перални, Съдомиялни , Сушилни, Фурни, Хладилници, Котлони, Малки уреди, Сешоари, Уреди на газ и други .
Друг важен момент при търсенето на подходящата част, е да се разбере серийния номер на уреда. Често на стикера той е обозначен като „SN“ или „Serial“. Това обикновено е дълъг номер, който позволява на потребителя да разбере кога и къде е произведена машината. Отделните части на пералнята, хладилника или фурната, също имат своите серийни номера.
За да откриете нужния детайл, който да смените на вашия уред. След това открийте необходимата част, според нейните характеристики и предназначение.

Можете да разберете кои части са необходими за вашия уред и в сайта на elektri4ko.com. Не се притеснявайте, ако е пералнята или хладилникът вече не се продават в магазините. Много резервни части са налични години, след като продуктът е спрян от производство.
Потърсете нужната част в онлайн търсачките на сайтовете, в които можете да поръчате различни детайли за битови уреди. За да намерите вашият елемент, разгледайте ръководство на потребителя или спецификациите на уреда. Дори и вече да не разполагате с документите, които сте получили при покупката на пералнята или хладилника, те могат да се открият и онлайн в сайтовете за резервни части.
За да сте сигурни дали търсената част е налична и предназначена за вашия уред, обадете се на телефоните на онлайн търговеца, който ще ви даде най-добрия съвет и съдействие при покупката на подходящия елемент.

 

Отстъпки 

Бърза доставка

Връщане на пратка

Гаранция

Опция за Плащания

Shopping Cart