Мотантаж на Сушилня върху Пералня > Как да направим

Facebook
Twitter
LinkedIn

Монтаж на сушилнята върху пералната машина

Резервни части за Сушилни

Части за Перални 

Elektri4ko.com

В повечето от модерните жилища свободното място за поставяне на перални и сушилни не е толкова голямо. Това изисква доста по-рационален подход, що се отнася до подредбата на уредите. Има изключително ефективен вариант да спестите от мястото в дома си, ако поставите пералнята машина и сушилнята една върху друга.
Когато решите да го направите, помислите преди всичко за безопасността на подобен монтаж, за да не се стигне до неприятен инцидент в жилището ви. Първата стъпка е да купите подходящ комплект за поставянето един върху друг на двата уреда. Той може да е специално предназначен за съответната марка пералня и сушилня, но може и да е универсален.
Трябва да се уверите, че комплектът за монтаж е подходящ и съвместим именно за вашите уреди. Той може да е специфичен за съответната марката или универсален. Проверете дали комплектът, който сте на път да закупите, е съвместим с вашия модел на перална машина и сушилня.
Как се поставя колоната от уреди:

Сглобяване на монтажния комплект

Монтиране на комплекта на пералнята

Поставяне на сушилнята върху пералнята

Закрепване на двата уреда чрез стопер щипки или свързващ колан

След като си осигурите пособия за поставянето на машините, трябва да ги сглобите. Обикновено този комплект се предлага на части. Съединяването на неговите отделни компоненти е доста лесно и едва ли ще представлява проблем, дори и за потребители без големи технически познания. За да сте сигурни по какъв начин да се сглоби комплектът, прочетете инструкциите му. Най-вероятно ще ви бъде необходима само отвертка за съединяването на отделните части.
Когато сглобите комплекта, следва монтирането му върху пералнята машина. Така се поставя здрава основа, върху която ще стъпи сушилнята. Освен това, стабилното монтиране на комплекта върху пералнята гарантира и правилното разпределение на тежестта. Затегнете добре всички винтове на отделните части. Преди това се уверете, че монтажният комплект е насочен и правилно насочен към пералнята.
Следващата стъпка е поставянето на сушилнята върху създадената основа. Уредът трябва да се закрепи върху монтажния комплект. Едва ли ще успеете сами да поставите сушилнята на пералнята. Ето защо, по-добре използвайте помощта на друг човек, с когото да закрепите уреда.
На сглобения монтажен комплект трябва да има предвидени отвори, където да влязат крачетата на сушилнята. Поставете ги внимателно и ги подравнете. Уверете се, че краката на сушилнята са правилно регулирани, така че машината да не се клати. Поставянето ѝ трябва да е точно направено и да не се стига до неприятни инциденти.
Следващият етап е да обезопасите машините. Прикрепете и завийте всички закрепващи части на отделните уреди. Проверете дали двете машини не се клатят и стоят стабилни, заедно с монтажния комплект. Трябва да имате предвид, че при подобна колона от уреди, пералнята винаги се ПОСТАВЯ ПОД СУШИЛНЯТА.
Повечето от съвременните уреди могат да се монтират по такъв начин, спестявайки от мястото в жилището. При доста от моделите сушилни, предлагани на пазара, пантата на люка може да се обърне, за да се отваря в една и съща посока с вратата на пералнята машина. По този начин вашата колона от уреди ще допринесе за по-пълноценния вид на интериора в дома ви.
Някои производители на подобни машини предлагат и монтажни комплекти, които са снабдени с практично чекмедже. В него могат да се съхраняват аксесоари, като кош за пране например. Това ще ви донесе повече удобство, когато зареждате или изваждате дрехите от сушилнята.КАТО ОБОБЩЕНИЕ НЯМА СУШИЛНЯТА МАШИНА НЕ ТЕЖИ НА ПЕРАЛНЯТА ЗАЩОТО Е ИЗЧИСЛЕНА ДА СТЪПИ ВЪРХУ КОНСТРУКЦИЯТА.

Отстъпки 

Бърза доставка

Връщане на пратка

Гаранция

Опция за Плащания

Shopping Cart