как да нивелираме пералня маншина

Как да нивелирам пералня > Стъпки

Facebook
Twitter
LinkedIn
как да нивелираме пералня

Как да нивелираме пералня

Добре организираното трапезно помещение е задължение на всеки стопанин. Всеки уред трябва да е поставен и монтиран правилно, за да функционира по-ефективно. Нивелирането на пералнята е гаранция за нейната безпроблемна работа. От правилното ѝ поставяне зависи дали ще бъде твърде шумна.
Вибриращата пералня може да бъде неприятна не само за вас. Това може да повлияе негативно на вътрешните части на самата пералня. С течение на времето механизмите започват да се развалят. Неудобството от шумния уред може да стане причина и за недоволство от страна на вашите съседи.
Всичко това изисква по-голямо внимание, когато монтирате пералнята за първи път. За целта при поставянето ѝ може да се използва и нивелир. Всяка машина е снабдена с крачета, които могат да се регулират. Ако вашата пералня е започнала да издава прекалено много шум, тогава е необходимо да се вземат мерки.

как да нивелираме пералня маншина

Поставете нивелира върху горната част на машината и вижте дали има някакви отклонения от показанията. Тогава ще ви се наложи да развиете или навиете крачетата ѝ. Всеки уред има две такива в долната предна част и две в задната част. Има и доста перални, които са снабдени със самонивелиращи се крачета. Развивайте ги или навивайте, ако се наложи.

Нивелиране на пералня

Проверете задните крачета. След като изравните пералнята от едната страна, наклонете я напред. Задните крачета трябва да се повдигнат от пода на няколко сантиметра. Когато поставите уреда обратно, те трябва да се регулират автоматично. Имайте предвид, че повечето жилищни настилки не са напълно равни, колкото и добре да са положени.
Нивелирането на всяка пералня не отнема много време. Може да се извърши дори и от човек, който няма технически познания. Правилното поставяне на уреда ще ви спести немалко нерви. Шумната и вибрираща машина е предпоставка за бъдещи повреди.
Как да нивелираме на пералня:

Развийте или навийте долните крачета

Използвайте нивелир за по-добър резултат

Често проверявайте дали уредът не се е разместил

Play Video about как да нивелираме пералня маншина

Отстъпки 

Бърза доставка

Връщане на пратка

Гаранция

Опция за Плащания

Shopping Cart