Защо дрехите не миришат на Омекотител> Не миришат след пране

Facebook
Twitter
LinkedIn
Дрехите не миришат след пране

Омекотителят не се усеща върху дрехите

Омекотителят за дрехи е едно от задължителните условия за гладките и меки дрехи след пране. С него ще получите желания антистатичен ефект. Няма нищо по-досадно от наелектризираната дреха, която сте извадили от пералнята. Това е особено неприятно през зимата. Антистатичният ефект на препарата се проявява най-много при третиране на синтетични тъкани.
Но едно от основните причини, да се използва омекотител, е неговият аромат. С него си гарантирате по-свежи дрехи, при това за по-дълго време. Ако прахът ви за пране не постига желания ефект, тогава сложете в чекмеджето на пералнята и омекотител за дрехи.
Сигурно знаете, че течният препарат защитава цветовете на тъканите. Поставянето на омекотител за дрехи в пералнята ще предпази както тъмните, така и ярките дрехи, от избеляване. Препаратът съдържа частици, изглаждащи влакната на тъканите. Той предотвратява избледняването на дрехите, като ги прави и по-устойчиви.

Дрехите не миришат на омекотител

Повечето разделят прането по цвят преди да го поставят в пералнята. Важно е да го правите в зависимост и от вида на тъканите. Някои материи, като памук или хавлии, губят мъха си с течение на времето. От друга страна, при ленените тъкани, синтетиката, трикотажните дрехи и кадифето, се стига до точно обратния ефект. Това налага и разделянето на прането. Различните по материя дрехи не трябва да се перат заедно. Разделете ги, съобразно вида им, а след това добавете омекотител.
Има хора, които смятат, че омекотителят е вреден за дрехите. Това далеч не е така. Но препаратът трябва да се прилага правилно. Преди да поставите омекотител в пералнята, трябва да прочетете добре какво пише на етикетите на дрехите. Някои тъкани могат да се третират с течния препарат. Има и някои материи, при които е по-добре да не го използвате. Препаратът ще омекоти дрехите, като мъхът от материите ще се отдели по-лесно.

Смачканите след пране ризи или рокли са голям проблем в нашето забързано ежедневие. За да върнете дрехите към първоначалния им вид, добавете омекотител. Можете да го направите и в съд с топла вода. Добавя се една капачка с омекотител, като дрехите се накисват за една нощ. След това се изцеждат и разтягат. Дрехите трябва да се изсушат хоризонтално, за да не се намачкат. Освен, че материите запазват първоначалния си вид, с използването на омекотителя ще изсъхнат по-бързо.
Така се стига до най-практичната част от прилагането на препарата. Омекотителят улеснява гладенето. С него се намаляват гънките на плата. По този начин можете да пропуснете гладенето или в най-лошия случай – да редуцирате значително времето, което отделяте за него.
Защо да използваме омекотител:

Придава аромат

Дрехите стават по-меки

Улеснява гладенето

Защитава цветовете и отделя мъха от материите

Пускане на видеото

Отстъпки 

Бърза доставка

Връщане на пратка

Гаранция

Опция за Плащания

Shopping Cart