как да преместим пералня , стъпки

Как да транспортираме пералнята? Стъпки

Facebook
Twitter
LinkedIn

Може ли да се транспортира пералнята легнала

Пералните машини обикновено се транспортират изправени. Но поради определени обстоятелства може да няма друг избор. Това не означава, че трябва да я транспортирате легнала настрани.
В никакъв случай не го допускайте, защото рискувате да скъсате кабел на машината или да разкачите барабана, който не е фиксиран. Вътрешните части на машината се поддържат от система за окачване.
При силен удар ще се повредят някои от тези елементи, когато пералнята е поставена легнала на една страна. Доколкото е възможно, винаги транспортирайте пералната в изправено положение, дори ако е чисто нова.

транаспорт на пералня стъпки

Автоматичните модели имат две основни части: вътрешна и външна. В първата се събира водата, като позицията ѝ е фиксиране и не се движи. Междувременно барабанът е мястото, където поставяте дрехите си. Той се върти по време на пране или центрофугиране.
Когато поставите пералнята на една страна, тези две части се блъскат една в друга и това води до повреда. При превозването на уреда се разрушава и системата за окачване. Тя е отговорна за поддържането на барабана.
Транспортните болтове стабилизират ваните на пералните с предно зареждане по време на пренасяне. Те се отстраняват преди първоначална употреба на машината. Но когато трябва да превозите уреда до новото си жилище, е необходимо отново да ги поставите.
Дори и да сте загубили оригиналните транспортни болтове, пералнята може да бъде поставена в легнало положение на задната си част. Това е и единственият вариант за нейното превозване в този случай.

Най-добрият и безопасен начин за транспортиране на пералнята е като я поставите в оригиналния ѝ кашон, заедно с цялата й защитна обвивка. Можете да си набавите допълнителен материал за предпазване на машината, ако не разполагате вече с фабричната опаковка.
Не забравяйте да подсигурете защитата на ъглите и страничните панели, за да не ги нараните при транспортиране. Как да превозите старата си пералня:

С поставени транспортни болтове

Легнала на задната ѝ част

В изправено положение

Отстъпки 

Бърза доставка

Връщане на пратка

Гаранция

Опция за Плащания

Shopping Cart